Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър
Клуб Investor

Добре дошли!

Клуб Инвестор

За Клуб Investor.bg

Клуб Investor.bg е клубът на всички, които се интересуват от актуалните теми в света на бизнеса и тяхното развитие. В рамките на клуба, от 2007 г. насам, са проведени редица събития с дискусионен характер в областта на финансовите и капиталовите пазари, агробизнеса, пазара на имоти, предприемачеството, здравеопазването и др.

Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като генерира интересно и важно съдържание за своята аудитория и осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите.

Клуб Investor.bg е отлично място за срещи и комуникация с настоящи и бъдещи инвеститори, мениджъри на фирми и експерти. Лектори и гости на Клуб Investor.bg са местни и международни експерти, представители на държавната власт и институциите, икономисти, представители на висшия мениджмънт на компаниите, водещи специалисти и консултанти.

Членовете на Клуб Investor.bg се увеличават с всяка изминала година и в момента наброяват 2800 човека.  Членството е безплатно и отворено за всички желаещи. Членовете на Клуб Investor.bg получават всички актуални новини от календара и се възползват от преференциални условия за участие в събитията.

Повече за събитията на клуба може да прочетете в рубриките Новини и Видео.

виж още

Изминали събития

Събития

Какво е бъдещето на финансовите услуги и дигиталното банкиране? Това е една от темите на новото издание на Клуб Investor „Банки и финанси“, което ще се проведе на 11 юни, от 10 часа, в Best Western Plus Hotel Expo Sofia.

Събитието ще открие подуправителят на БНБ Калин Христов, който ще коментира  последствията от икономиките на ЕС за паричната политика и банките. Първият панел, който ще бъде модериран от водещия на предаването „В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria - Делян Петришки, ще се фокусира върху състоянието на финансовия сектор в България. Участие е него ще вземат главният изпълнителен директор на ОББ и председател на Управителния съвет на Асоциация на банките в България Петър Андронов, главният финансист на Българската банка за развитие Илия Лингорски, и Николай Василев, управляващ партньор на Експат Капитал и бивш министър на икономиката.

Филип Генов, създател и управляващ директор на Sophia Lab, ще очертае тенденциите, които ще повлияят върху развитието на финансовия сектор и ще анализира ролята на технологичните компании в този процес. В дискусията за еволюцията на финансовата индустрия ще се включат още Сергей Пантелеев, управител на българския клон на Варенголд Банк, Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц банк, Едуард Цветанов, мениджър за България на Revolut и Васил Димитров, ръководител проект за дигитална трансформация на Банка ДСК. Модератор на панела ще бъде изпълнителният директор на Software Group Калин Радев, който ще насочи вниманието към ползите и предизвикателствата пред отвореното банкиране, дигиталните портфейли и осигуряването на възвръщаемост на инвестициите в иновативни услуги. 

По време на дискусията на Клуб Investor „Банки и финанси“експертите ще обсъдят как технологичните компании могат да си партнират с банките. Участие в този панел ще вземат Христо Борисов от Payhawk и Томас Висни, съосновател на Booster Labs, който освен успешни примери за сътрудничество между банките и финтех компании, ще коментира и как финансовите институции биха могли да използват модела на стартиращи компании. Модератор на панела, посветен на най-новите финтех решения за финансовата индустрия, ще бъде Калоян Рачев от Fintech Bulgaria.

Повече информация за събитието, програмата и лекторите може да намерите ТУК.

Генерален партньор на Клуб Investor „Банки и финанси“ е Българска банка за развитие. Дискусията се провежда с подкрепата на Софтуер Груп, Банка ДСК, Varengold Bank, Хотел Интернационал.

Медийни партньори са Bloomberg TV BulgariaDnes.bg,Seenews.comMoney.bg.

С какви предизвикателства трябва да се справи финансовата индустрия в България, която работи в променливата среда на еврозоната, ще стане ясно в най-новото издание на Клуб Инвестор „Банки и финанси“ на 11 юни 2019 г. Тази година Клуб Investor.bg „Банки и финанси“ е посветен на промените, които засягат финансовото посредничество и технологичните иновации.

Над 130 представители от банките, бизнеса и технологичния сектор ще дискутират къде ще са критичните точки в еволюцията на финансовата индустрия през 2019 година.

Сред основните теми на събитието, посветено на Еvolution of the industry тази година, ще са каква е макроикономическата среда за развитие на финансовия сектор в страната. Кои са fintech решенията, които ще подобрят иновативността?. Кои са печелившите технологични решения и има ли нови модели, към които се насочва за финансовата индустрия? Кои ще са победителите в дигиталното банкиране?

Отговорите на тези и други актуални въпроси ще разберете само ако участвате в банковия форум на Клуб Investor.bg, който ще се проведе в Best Western Hotel Expo Sofia.

Специални гости ще бъдат Калин Христов, подуправител на БНБ,  Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ, председател на ръководството на Асоциация на банките в България, Илия Лингорски, главен икономист на Българската банка за развитие, Николай Василев, управляващ партньор и изпълнителен директор на Expat Capital, Калин Радев, изпълнителен директор на Software Group, Васил Димитров, ръководител проект за дигитална трансформация в Банка ДСК, инвестиционният консултант Томас Висни, съосновател на Booster Labs, Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц Банк България и Едуард Цветанов от Revolut. Модератори ще са Калоян Рачев, създател и член на борда на директорите на Fintech Bulgaria, и Делян Петришки, водещ в Bloomberg TV Bulgaria.

Клуб Investor.bg се осъществява с подкрепата на Българска банка за развитие, Software Group,  Банка ДСК, Devin, Medicaldent, Индустриален холдинг „България“.

Институционални партньори са Fintech Bulgaria.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg и SeeNews.

Клуб Investor.bg провежда годишни събития, свързани с най-новите промени и тенденции в сферата на банковия и финансов сектор, застраховането, технологиите, предприемачеството, агробизнеса и др.

Как блокчейн технологията променя индустриите, по какъв начин изкуственият интелект ще бъде неразделна част от бизнеса и как компаниите се подготвят за настъпващата роботизация – това са ключовите теми, които доказани експерти ще дискутират на предстоящия „Kлyб Іnvеѕtоr.bg – Тесh оf Тоmоrrоw 2019“. Акцент по време на събитието ще бъде поставен и върху значението на информационната и киберсигурност. „Kлyб Іnvеѕtоr.bg – Тесh оf Тоmоrrоw 2019“ ще се проведе на 4 април от 09:30 часа в Саріtаl Fоrt, бyл. Цapигpaдcĸo шoce 90, Coфия.

По време на събитието компании, предлагащи блокчейн решения, ще разкрият кои са следващите бизнеси, които ще бъдат повлияни от метода. Сред участниците в дискусията ще бъдат Дмитри Назаров, изпълнителен директор на Genesis Vision, и Ричард Шиби, директор блокчейн иновации в Aryxe Group. Модератор на разговора ще бъде Петко Карамочев, основател на INDUSTRIA.tech.

Вторият панел ще бъде фокусиран върху ролята на изкуствения интелект като неразделна част от бизнеса. Примери за използването на изкуствен интелект в различните индустрии ще дадат топ експерти, сред които са Мария Недина, Senior Data Scientist в Twitter, и Георги Робев, Country Leader в SAS.

Настъпващата роботизация и как бизнесът се подготвя за нея ще бъде темата на третия дискусионен панел. Нина Владимирова, управляващ съдружник в Human Business Studio, ще разкрие кои са някои от най-новите методи за обучение на персонала и имплементирането на върхови технологии, без да бъдат застрашени работните места. В дискусията ще се включат и Мирослав Хинков, изпълнителен директор на Мехатроника, и Христо Гилищаров, управител във FANUC Bulgaria, а модератор ще бъде доц. д-р Боян Жеков, университетски преподавател в УниБИТ и ВУЗФ.

Разпознават ли компаниите все по-голямото значение на информационната и киберсигурност? На този въпрос ще отговорят участниците в последния панел от „Kлyб Іnvеѕtоr.bg – Тесh оf Тоmоrrоw 2019“ - Митко Карушков, адвокат, съдружник, ръководител на Отдел „Технологии, Медии и Телекомуникации (TMT)“ в адвокатско дружество „Камбуров и Съдружници“, и Владислав Венев, ръководител „Информационна сигурност и защита на личните данни“ в Райфайзенбанк България.

За подробности и регистрация - https://tech.investor.bg/.

„Kлyб Іnvеѕtоr.bg – Тесh оf Тоmоrrоw 2019“ се осъществява с подкрепата на Audi, Porsche Sofia Zapad, SAS, Compass Invest, Hotel Casino International, iRobot, Devin, Medical Dent, Индустриален Холдинг България. Медийни партньори: Money.bg, Kaldata.com, GoGuide, HiComm, Bloomberg TV Bulgaria, Dev.bg.

Новини

виж още новини

Видео